info@veboliftsupport.nl Telefoon: 0174 - 64 14 90

Renovatie

Optimaliseren & renoveren liftinstallatie

VEBO Liftsupport is gespecialiseerd in het renoveren en optimaliseren van bestaande liftinstallaties en in het installeren van nieuwe liften. Ook leveren wij alle liftproducten die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Direct uit eigen magazijn of met korte levertijd, maar altijd scherp geprijsd.Of nu de besturing, liftmachine, cabinebekleding of de deuren vervangen dienen te worden, wij kunnen ieder project aan, Bel voor meer informatie direct: 0174 – 64 14 90.
Liftmodernisering dé oplossing tegen frequente storingen

Wanneer er na verloop van tijd slijtage ontstaat aan liftonderdelen dan komt er een moment dat reparaties niet meer voldoen. Liftmodernisering is dan de oplossing om storingen te verminderen. Modernisering verhoogt de duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid van uw lift.

 

Moderniseren oude liftdeuren

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het vervangen van de vroeger gebruikelijke draaiende liftdeuren. Door gebruik te maken van een nieuw type schuifdeur kunnen vaak kostbare bouwkundige aanpassingen achterwege blijven. Ook voor uw speciale liftinstallatie deinzen wij niet terug. Daar waar andere liftbedrijven u een ‘nee’ verkopen, gaan wij graag met u de uitdaging aan!

Vebo Liftrenovatie Totaalpakket


VEBO Liftsupport biedt totaalpakketten waarin alle lifttechnische- en bouwkundige werkzaamheden zijn gebundeld. Desgewenst compleet met wandafwerking en schilderwerk.

Eén uitvoerder: dat scheelt tijd & geld!

Bij ons totaalpakket heeft u met slechts één firma te maken bij uitvoering van het hele project. Dat scheelt tijd en geld! Voorbeeld? VEBO Liftsupport demonteert complete liftinstallaties, plaatst stofschotten, met of zonder afsluitbare toegang, maakt liftschachten en machinekamers bouwkundig geschikt voor een nieuwe lift en zorgt voor werkvloeren in de schacht om op montagetijd te besparen.

 All-in offerte

Geen zin in onvolledige offertes, meerdere aanspreekpunten bij uitvoering en onmogelijke planningsvoorstellen? Kies voor complete liftrenovatie met de All-in offerte volgens het VEBO Liftsupport Liftrenovatie Totaalpakket.
Vraag direct een all-in offerte aan op via het contactformulier
of bel direct : 0174 – 64 14 90