top of page

Bouwkundig

Bouwkundig: op het gebied van lifttechiek

VeboLift  beperkt zich niet alleen tot lifttechnische werkzaamheden, wij voeren ook alle gewenste of noodzakelijke bouwkundige aanpassingen uit. Hierbij kunt u denken aan:

  • Aanpassen vrije toegang tot machinekamer;

  • Plaatsen hekjes in machinekamer;

  • Plaatsen (automatische) schachtdeuren;

  • Plaatsen tijdelijke stofschotten;

  • Verwijderen betonfundering in de liftmachinekamer.

Duurzame liftdemontage

Als uw gebouw wordt gesloopt en uw liftinstallatie moet worden verwijderd, dan is VeboLift uw partner voor liftdemontage. Onze bouwkundige specialisten zorgen voor een milieubewuste scheiding van het afval en verzamelen de nog bruikbare onderdelen van de lift. Deze onderdelen worden opgeslagen en kunnen worden gebruikt als reserveonderdelen voor andere liftinstallaties die u beheert of bezit. Op deze manier kunt u nu al besparen op toekomstige kosten.

Voordelen voor u:

  • Milieubewuste afvalscheiding;

  • Reservemateriaal voor uw andere liftinstallaties;

  • Eén aanspreekpunt, wat wel zo makkelijk is.

De euromast  in rotterdam

Euromast

Rotterdam

Referentie

Met preventief onderhoud en tijdige renovatie en bieden wij jou beter functionerende liften, minder zorgen en de beste gebruikerservaring.

Liftschacht schilderen, ramen reinigen en gebreken herstellen

Heeft u een prachtige liftkooi met glazen wanden, wellicht zelfs in een glazen liftschacht? Dan bent u vast bekend met de ergernis van vervuilde ramen of een betonnen schachtwanden die veelal niet fraai zijn afgewerkt. Als u dan overweegt om de liftschacht te reinigen of professioneel en netjes af te laten werken, ook dan kunt u terecht bij de professionals Van VeboLift. Binnen ons team hebben wij specialiteiten die dergelijke werkzaamheden professioneel en vooral veilig kunnen verzorgen voor u.  Of het nu gaat over het reinigen van de liftschacht, het repareren van de schachtwanden en/of het fraai afwerken, onze toppers kunnen dit geheel voor u verzorgen.  Door dit aan VeboLift uit te besteden bespaart u dubbele kosten voor een assisterende liftmonteur gezien genoemde werkzaamheden in de liftschacht altijd dienen te gebeuren door een lift-deskundige.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met A-kwaliteit merkonafhankelijke componenten kunnen wij liften moderniseren én optimaliseren.

Liftrenovatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact
bottom of page