top of page

Over ons

Het logo van VeboLift

Wij zijn

“Your vertical partner”. Want dat is waar we voor staan met ons volledige team van gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk goed opgeleide medewerkers met een flinke dosis vakmanschap en een scherp oog voor verticale oplossingen.  Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of reparatie, wij staan voor u klaar om het maximale gebruikscomfort uit uw liftinstallatie te halen. 


Wij zijn er niet alleen voor u om een goede transparante serviceovereenkomst af te sluiten maar stellen ons ook graag op als sparringpartner en (financieel-)adviseur. We ontwikkelen slimme strategieën en voeren effectieve acties uit, afgestemd op uw specifieke behoeften. Een samenwerking met ons team maakt verticale mobiliteit bereikbaar voor iedereen.

VeboLift is al sinds 1999 actief in de liftenbranche 

Over VeboLift

Over VeboLift

Innovatief

Proactief optimaliseren we liftinstallaties met de nieuwste technieken en adviseren over de integratie van moderne connectiviteit, inspelend op de laatste ontwikkelingen.

Integraal

Bieden van een totaaloplossing voor liftbeheer onder één dak, met naadloze samenwerking tussen alle disciplines en een compleet servicemodel inclusief installatie, onderhoud, en monitoring.

Inzichtelijk

Bieden van continu inzicht in systeemprestaties en -gebruik, helder rapporteren over uitgevoerde werkzaamheden, en het geven van concrete adviezen op basis van gedetailleerde analyses.

Wat maakt ons bijzonder?

Binnen VeboLift is ons doel om al onze klanten te helpen aan juist dát advies wat de klant nodig heeft voor die specifieke situatie. VeboLift kijkt daarom verder dan puur en alleen “de lift” en adviseren onze klant in de breedste zin van het woord. Omgevingsfactoren, het gebruik van de installatie en mogelijke toepassingen van innovatieve oplossingen zijn factoren die wij meewegen in ons gerichte advies, dat alles rekening houdende met de portemonnee van onze klant.

Image by Geranimo

VeboLift gaat groen!

Wij zijn de afgelopen jaren al gestart met onze CO2 footprint en hebben ons als doel gesteld de CO2 prestatieladder te gaan behalen. Met dit te behalen doel nemen we ons volledige team mee om hier een succes van te maken. Dit gaat van bewustwording van benzineverbruik tot transportkosten en verpakkingsmateriaal. Vebolift is daarbij gestart met het elektrificeren van haar wagenpark en zal alle goede innovatie ontwikkelingen toepassen op haar eigen organisatie en bespreekbaar maken met haar toeleveranciers.

Service op maat

Bij VeboLift geloven we in service op maat, omdat elk gebouw en daarmee elk liftgebruik, unieke behoeften heeft. Ons team luistert naar uw specifieke wensen, kijken naar het gebruik en de omgeving, en presenteren daarna ons plan met als doel uw verwachtingen te overtreffen.

24/7 Support

Ons team staat 24/7 voor u klaar om u te helpen met elke lift gerelateerde vraag waarbij al onze inspanningen zijn gericht om stilstand van een installatie te voorkomen. Doet er zich toch een situatie voor dat de installatie stil komt te staan, dan kunt u rekenen op een plan van aanpak om de installatie snel weer in bedrijf te krijgen. 

Korte lijnen

Van monteurs in het veld tot collega’s op kantoor, bij VeboLift kunt u rekenen op een vlakke communicatiestructuur met korte lijnen. Met elke vraag kunt u rekenen op een snel en vakkundig antwoord van één van onze professionals. 

Ervaren vakmensen

Ontwikkelingen in de lifttechniek intrigeert ons vanuit onze passie voor lifttechniek. Onze medewerkers trainen en coachen wij daarom voortdurend om onze klanten van het juiste advies te kunnen voorzien. Naast inzet om medewerkers persoonlijk te ontwikkelen voorzien wij onze medewerkers van alle benodigde gereedschappen (servicetools) om onze klanten snel en vakkundig te kunnen helpen. 

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met A-kwaliteit merkonafhankelijke componenten kunnen wij liften moderniseren én optimaliseren.

Liftrenovatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

(schuif naar rechts)

bottom of page