top of page

Liftreparatie

Liftreparatie

Liftreparatie is van vitaal belang voor de veiligheid en werking van liftinstallaties. Het omvat snelle en doeltreffende herstellingen van mechanische en elektrische onderdelen om storingen te minimaliseren en de levensduur van componenten van liften te verlengen. Bij VeboLift zetten we ons in voor betrouwbare en veilige liftservices door proactief onderhoud uit te voeren, zodat de beschikbaarheid van de liften zo  maximaal mogelijk is. Heeft u een lift die gerepareerd moet worden? Neem dan contact met ons op en wij verzorgen u snel een passend voorstel. 

Wat is een liftreparatie eigenlijk?

Preventieve Monitoring

We houden uw liftinstallatie(s) voortdurend in de gaten vanaf afstand, waardoor potentiële problemen vroegtijdig worden opgemerkt en aangepakt.

Proactieve Onderhoudsplanning

Op basis van de verzamelde gegevens plannen we onderhoudsbeurten vooruit, waardoor kleine problemen snel worden opgelost. Hierdoor garanderen we meer bedrijfszekerheid.

Maximale Beschikbaarheid

Onze aanpak minimaliseert de tijd dat de liften buiten werking zijn, waardoor we streven naar maximale beschikbaarheid en een liftservice op niveau voor onze klanten. 

Een liftmonteur aan het sleutelen aan een liftmotor

​Is er een reparatie nodig aan uw lift?

Neem contact met ons op via het contactformulier
Is er met spoed een reparatie nodig aan uw lift?
Bel dan direct!

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

De euromast  in rotterdam

Euromast

Rotterdam

Referentie

Met preventief onderhoud en tijdige renovatie en bieden wij jou beter functionerende liften, minder zorgen en de beste gebruikerservaring.

Een voorbeeld van een Modusystem opstelling

​De toekomst van de lift

VeboLift introduceert VeboLift-RMS, ons nieuwe systeem voor geavanceerde liftonderhoudstechnologie. Met VeboLift-RMS kunnen wij onderhoud uitvoeren en storingen diagnosticeren voor elk merk en type lift. Dit systeem stelt ons in staat om op afstand monitoring en analyses te verrichten, dankzij de continue doorontwikkeling van onze technologie.

Een persoon met zijn telefoon in zijn handen voor een monitor

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de diensten van VeboLift?

Wij komen graag bij u langs om samen met u een eerste inspectie uit te voeren van uw installatie(s). Op verzoek kunnen wij de status van de installatie(s) verder uitwerken in een rapportage en deze daarna met u bespreken. Indien u gebruik wilt gaan maken van de diensten van VeboLift, dan kunt u ook bij ons terecht voor een overstapservice.    

Merkonafhankelijk

Bij VeboLift maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kunnen worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u niet meer afhankelijk van (OEM) leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten wanneer een onderdeel vervangen moet worden.

Klik hiernaast op het merk van uw lift om een storing te melden.

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met A-kwaliteit merkonafhankelijke componenten kunnen wij liften moderniseren én optimaliseren.

Liftrenovatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Bouwkundig

VeboLift combineert expertise in lifttechniek met bouwkundige knowhow om niet alleen liftgerelateerde werkzaamheden uit te voeren, maar ook essentiële bouwkundige aanpassingen. Van het aanpassen van toegangen tot de machinekamer tot het installeren van schachtdeuren, wij zorgen voor alle benodigde wijzigingen. Bovendien zijn we uw partner in duurzame liftdemontage, waarbij we milieuvriendelijk afval scheiden en waardevolle liftcomponenten hergebruiken. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page