top of page

Liftstoring

Staat uw lift in storing?

Het is altijd vervelend als een liftinstallatie in storing staat maar staat u even stil bij het feit dat dan veelal een veiligheidscomponent is aangesproken! Liften zijn zo ontwikkeld dat uw veiligheid maximaal gewaarborgd wordt door vele veiligheidsonderdelen en dat is puur voor uw veiligheid in het gebruik van de lift. Nu is nooit volledig te voorkomen dat een veiligheidscomponent aanspreekt of dat een onderdeel defect raakt maar uit ervaring weten we dat stilstand tot een minimum beperkt kan worden.  Goed en zorgvuldig preventief onderhoud draagt in belangrijke mate bij aan het goed en betrouwbaar functioneren van uw liftinstallatie.

Liftstoring

Een persoon met een telefoon in zijn handen voor een monitor

Liftstoring?

In een mum van tijd zijn wij er!

Met onze 24/7 meldkamer staat VeboLift altijd voor u paraat voor calamiteiten en opsluitingen. Eenmaal een storing of opsluiting doorgegeven sturen we direct een professional aan om u te komen helpen. Onze medewerkers zijn er speciaal op getraind om opgesloten personen gerust te stellen en bijvoorbeeld de aankomsttijd door te geven. Dit helpt mee om een opsluiting minder traumatisch te ervaren.  

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij?

En twijfelt u of de service beter kan, vraag ons om met u mee te kijken!

Ons team van gepassioneerde professionals staan u graag te woord om eens met u mee te kijken. Denk hierbij aan uw huidige contract qua inhoud en voorwaarden maar ook zeker de staat van de lift. Zijn er kansen, kan het anders of wellicht beter, we helpen u graag en wellicht worden we partners! 

Merkonafhankelijk

Bij VeboLift maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kunnen worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u niet meer afhankelijk van (OEM) leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten wanneer een onderdeel vervangen moet worden.

Klik hiernaast op het merk van uw lift om een storing te melden.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Een mooi hoog hotel waar wij liftonderhoud uitvoeren

John Coenen • VVE Beheer

"Ruim één jaar geleden van een grote jongen overgestapt naar VeboLift. En hen gelijk een grote renovatie aan onze lift laten uitvoeren. De prijs kwaliteit verhouding is stukken aantrekkelijker dan bij de grote jongens, de service is uitstekend en zij komen hun afspraken wel na.
 
Wij zijn maar een kleine VvE met 1 lift, maar het voelt dat wij net zo belangrijk zijn als een grotere klant"
Van 10 naar 0 storingen per maand

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page