top of page

Otis liften, met meer dan 160 jaar innovatie, zijn synoniem met betrouwbaarheid en vooruitstrevende technologie in de liftindustrie. Hun aanbod omvat geavanceerde oplossingen zoals de Gen2® lift, die uitblinkt in energie-efficiëntie en ontwerpflexibiliteit, en biedt een soepele en stille rijervaring.

Onze diensten: wij bieden volledige onderhouds- en reparatiediensten voor alle Otis liftmodellen, inclusief de populaire Gen2.

Liftsoorten

Uw gids voor moderne verticale mobiliteit

Bij VeboLift zijn we trots op onze expertise in het onderhouden van een breed scala aan liften van wereldwijd toonaangevende fabrikanten. Ontdek de verscheidenheid aan liftoplossingen die wij ondersteunen waaronder de innovatieve Gen2 van Orona, de Schindler 3300, de KONE monospace en veel meer. Ontdek hoe ons deskundig onderhoud ervoor kan zorgen dat uw lift veilig, efficiënt en betrouwbaar blijft.

Orona, bekend om hun innovatieve en milieuvriendelijke liftoplossingen, heeft een breed assortiment dat past bij elke behoefte. Van de energie-efficiënte Gen2, bekend om zijn riemaandrijving die minder ruimte vereist en energieverbruik vermindert, tot luxe panoramaliften die elk gebouw een esthetische meerwaarde bieden.

Onze diensten: wij bieden volledige onderhouds- en reparatiediensten voor alle Orona liftmodellen.

Kone, een pionier in de liftindustrie, biedt geavanceerde liftsystemen ontworpen voor superieure prestaties en passagierscomfort. Hun MonoSpace® en MiniSpace™ liften bieden uitzonderlijke rijervaringen zonder de noodzaak voor een machinekamer.

Onze diensten: wij verzorgen het onderhoud van Kone liften, waarbij we zorgen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Schindler liften staan bekend om hun efficiëntie, veiligheid, en innovatie. Hun portfolio bevat zowel personen- als goederenliften, geschikt voor alle soorten en maten gebouwen.

Onze diensten:  ons team is gespecialiseerd in het onderhouden van schindler's breed scala aan liften, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën en methoden om veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Mitsubishi Electric-liften worden geroemd om hun toonaangevende efficiëntie, veiligheid en innovatie. Ons uitgebreide assortiment omvat personen- en goederenliften, die perfect passen bij elke bouwstijl en grootte. Elk ontwerp weerspiegelt onze toewijding aan technologische vooruitgang en het leveren van superieure prestaties.

Onze diensten:  Ons team beschikt over gespecialiseerde kennis in het onderhouden van Mitsubishi Electric's uitgebreide assortiment liften. Wij zetten de meest geavanceerde technologieën en methoden in om de veiligheid en betrouwbaarheid van elk systeem te garanderen.

Thyssenkrupp biedt innovatieve liftoplossingen die zijn ontworpen met het oog op de toekomst, zoals de TWIN liftsystemen met twee onafhankelijke cabines in één schacht.

Onze diensten:  wij leveren deskundig onderhoud en reparatie voor Thyssenkrupp liften, inclusief reguliere inspecties en noodreparaties.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page