top of page
Image by Ryunosuke Kikuno

De toekomst van
liftonderhoud

Snel te installeren. Minder storingen. Transparant

VeboLift heeft al meer dan 800+ tevreden klanten!

Met onze VeboLift-RMS (Remote Monitoring Software), zetten we een grote stap voorwaarts in het beheer van liftinstallaties. De VeboLift-RMS biedt onze teams geavanceerde mogelijkheden voor het vroegtijdig detecteren van problemen, het stellen van diagnoses en het efficiënt plannen van onderhoud. Hierdoor minimaliseren we stilstandtijd en verlagen we de operationele kosten voor liftgebruikers, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de service en betrouwbaarheid.

De euromast  in rotterdam

Euromast

Rotterdam

Referentie

Met preventief onderhoud en tijdige renovatie en bieden wij jou beter functionerende liften, minder zorgen en de beste gebruikerservaring.

VeboLift-RMS-tool : De handterminal voor efficiënt Liftonderhoud 

De VeboLift-RMS-tool is een praktische handterminal ontworpen voor het onderhoud van liften. Het apparaat heeft een 7-inch scherm waarmee technici eenvoudig liftgegevens kunnen uitlezen en instellingen aanpassen. Het is compatibel met bijna alle bekende liftmerken, waardoor het aansluiten op verschillende systemen een fluitje van een cent is. Dankzij regelmatige updates is de VeboLift-RMS-tool altijd klaar voor de nieuwste technologieën, wat het onderhoud van liften een stuk efficiënter maakt.

VeboLift-RMS-View: gedetailleerde Informatie voor preventief onderhoud

De VeboLift-RMS-View is een geavanceerd apparaat dat gedetailleerde informatie over liften biedt, zowel van nu als uit het verleden. Onze liftmonteurs kunnen gemakkelijk de liftgegevens bekijken, aanpassingen maken en controleren. Het verbindt direct met de liftbesturing om precieze data te leveren, waardoor het team vroegtijdige problemen kan opsporen. Dit helpt bij het plannen van preventief onderhoud, vermindert storingen, en houdt onderhoudskosten laag, waardoor de lift vaker beschikbaar is.

Vroegtijdige probleem detectie

De VeboLift-RMS-View biedt realtime gegevens waarmee onzichtbare afwijkingen en potentiële problemen snel kunnen worden opgespoord, waardoor preventief onderhoud mogelijk is en onverwachte uitval wordt voorkomen.

Efficiënte diagnose en oplossing

Met directe toegang tot liftgegevens kunnen onderhoudstechnici snel en nauwkeurig diagnoses stellen en oplossingen toepassen, waardoor kostbare downtime wordt verminderd.

Geoptimaliseerde onderhoudsplanning

Gedetailleerde liftgegevens stellen onderhoudsteams in staat om onderhoudsplanningen te optimaliseren, prioriteiten stellen en middelen efficiënter te benutten.

Verminderde stilstand-tijd en operationele kosten:

Door preventief en voorspellend onderhoud kunnen stilstand tijden worden gereduceerd, waardoor de liftbeschikbaarheid verbeterd en resulteren in minder operationele kosten.

(schuif naar rechts)

De voordelen van VeboLiftRMS

Wilt u meer informatie over VeboLiftRMS?

Vul dan onderstaand formulier in;

bottom of page