top of page

Liftonderhoud Otis

Duurzaamheid van uw Otis lift

De levensduur van een lift kan aanzienlijk worden verlengd met regelmatig onderhoud en tijdige reparaties. VeboLift biedt gespecialiseerde service voor uw Otis lift, gebruikmakend van onze uitgebreide kennis en ervaring. Onze monteurs ontvangen gerichte trainingen, specifiek voor Otis-besturingssystemen, in ons eigen opleidingscentrum en bij onze opleidingspartner.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Gespecialiseerd in Otis liftonderhoud

Bij VeboLift zijn we uitgerust met de nodige speciale gereedschappen voor het effectief onderhouden, repareren, en moderniseren van Otis liften. Onze experts hebben toegang tot de nieuwste programmeertools voor het nauwkeurig instellen en aanpassen van liftbesturingen. We houden onze vakkennis actueel door voortdurend de laatste marktontwikkelingen te volgen, onder andere door producttests in onze eigen testfaciliteiten en het bezoeken van liftbeurzen wereldwijd.

Voordelig onderhoud met VeboLift

Het onderhouden van uw Otis lift door VeboLift biedt een kosteneffectief alternatief vergeleken met onderhoud uitgevoerd door de oorspronkelijke fabrikant. Producenten kunnen hoge tarieven hanteren voor specifieke reparaties vanwege exclusieve onderdelen. VeboLift gebruikt daarentegen marktvrij verkrijgbare producten voor het vervangen van hoofdcomponenten, waardoor u profiteert van lagere kosten. Deze benadering zorgt er ook voor dat uw lift door elke gekwalificeerde liftservice onderhouden en gerepareerd kan worden, zonder dat u vastzit aan één specifieke aanbieder. Onze samenwerking met toonaangevende Europese partners verzekert u van de beste kwaliteit in vervangende onderdelen.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Merkonafhankelijke service

VeboLift werkt merkonafhankelijk, wat inhoudt dat we producten gebruiken die door elke liftfirma onderhouden en aangeschaft kunnen worden. Dit maakt u minder afhankelijk van specifieke leveranciers en zorgt ervoor dat u kunt profiteren van lagere vervangingskosten.

Bij VeboLift staat uw tevredenheid en de veiligheid van uw liftgebruikers voorop. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare service en onderhoud van uw Otis lift.

Altijd beschikbaar voor uw Otis lift

Ons team staat 24/7 klaar om ondersteuning te bieden voor uw Otis lift. Of u nu behoefte heeft aan deskundig advies of een vrijblijvende offerte wenst, VeboLift is uw betrouwbare partner. Kies voor de expertise van VeboLift en garandeer de langdurige prestaties en betrouwbaarheid van uw Otis lift, met het voordeel van concurrerende prijzen en de vrijheid om te kiezen voor de beste service en onderdelen op de markt.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact
bottom of page