top of page

Liftonderhoud Schindler

Levensduur en onderhoud van uw Schindler lift

Een lift kan een indrukwekkende levensduur hebben van meer dan 30 jaar, mits goed onderhouden en tijdig gerepareerd. Voor uw Schindler lift is VeboLift de ideale partner voor deze essentiële werkzaamheden. Onze monteurs genieten een uitstekende opleiding in ons eigen trainingscentrum, met een speciale focus op de besturingssystemen van Schindler.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Expertise in Schindler liftonderhoud

Het team van VeboLift is uitgerust met gespecialiseerd gereedschap voor het onderhoud, de reparatie, en de modernisering van Schindler liften. Met toegang tot geavanceerde programmeertools kunnen onze experts de liftbesturingen naar wens instellen, afstellen en aanpassen. Onze specialisten blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de liftindustrie, onder meer door het testen van producten in onze testruimte en het bijwonen van internationale liftbeurzen.

Kostenbesparing met VeboLift

Kiezen voor VeboLift voor het onderhoud van uw Schindler lift is financieel (veelal) aantrekkelijker dan onderhoud door de originele fabrikant. Veel producenten rekenen hoge tarieven voor reparaties vanwege exclusieve onderdelen. VeboLift daarentegen maakt gebruik van vrij verkrijgbare producten voor de vervanging van hoofdcomponenten, wat resulteert in significant lagere tarieven en een voordeligere total cost of ownership. Bovendien garandeert deze aanpak dat elke liftservice uw lift kan onderhouden en repareren, zonder dat u gebonden bent aan één aanbieder. We werken samen met vooraanstaande Europese partners om de hoogste kwaliteit in vervangende onderdelen te waarborgen.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Merkonafhankelijke service

VeboLift werkt merkonafhankelijk, wat inhoudt dat we producten gebruiken die door elke liftfirma onderhouden en aangeschaft kunnen worden. Dit maakt u minder afhankelijk van specifieke leveranciers en zorgt ervoor dat u kunt profiteren van lagere vervangingskosten.

Bij VeboLift staat uw tevredenheid en de veiligheid van uw liftgebruikers voorop. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare service en onderhoud van uw Schindler lift.

24/7 Beschikbaarheid en service

VeboLift staat 24 uur per dag voor u klaar voor alle werkzaamheden aan uw Schindler lift. Voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Kies voor VeboLift en verzeker uzelf van deskundige zorg voor uw Schindler lift, tegen competitieve prijzen en met de vrijheid van keuze in service en onderdelen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact
bottom of page