top of page

Liftstoring Thyssenkrupp (TKE)

Thyssenkrupp (TKE)

Zorg voor uw Thyssenkrupp (TKE) lift voor duurzame functionaliteit

Liften zijn onmisbare elementen in het dagelijks functioneren van gebouwen, ontworpen voor langdurig gebruik. Om de levensduur van een Thyssenkrupp (TKE) lift te maximaliseren, is regelmatig onderhoud en tijdige reparatie essentieel. VeboLift is uw vertrouwde partner voor het onderhouden en repareren van Thyssenkrupp liften (TKE), met een team van deskundige monteurs die gespecialiseerd zijn in de unieke systemen van Thyssenkrupp (TKE).

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Deskundigheid in Thyssenkrupp (TKE) liftsystemen

Onze monteurs zijn grondig getraind in Thyssenkrupp-technologieën en beschikken over geavanceerde gereedschappen en programmeertools om liftbesturingen efficiënt aan te passen, af te stellen en in te stellen. VeboLift zorgt ervoor dat haar specialisten voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de liftindustrie, om zo de meest actuele en effectieve service te bieden.

Kostenbesparend en flexibel in onderdelenkeuze

Door te kiezen voor VeboLift voor het onderhoud van uw Thyssenkrupp lift, vermijdt u de hoge kosten die vaak door de originele fabrikanten worden gerekend voor specifieke reparaties. Wij gebruiken vrij verkrijgbare onderdelen voor de vervanging van essentiële componenten, wat resulteert in aanzienlijk lagere totale eigendomskosten. Deze strategie biedt u de vrijheid om niet gebonden te zijn aan één serviceprovider, dankzij onze merkonafhankelijke aanpak.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Merkonafhankelijke service

VeboLift werkt merkonafhankelijk, wat inhoudt dat we producten gebruiken die door elke liftfirma onderhouden en aangeschaft kunnen worden. Dit maakt u minder afhankelijk van specifieke leveranciers en zorgt ervoor dat u kunt profiteren van lagere vervangingskosten.

Bij VeboLift staat uw tevredenheid en de veiligheid van uw liftgebruikers voorop. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare service en onderhoud van uw Thyssenkrupp lift (TKE).

Altijd beschikbaar voor uw Thyssenkrupp lift (TKE)

VeboLift staat 24/7 klaar om ondersteuning te bieden voor elke behoefte die u heeft met betrekking tot uw Thyssenkrupp lift (TKE) . Of het nu gaat om noodreparaties, regulier onderhoud of een vraag om advies, ons team is altijd bereikbaar om u van dienst te zijn met deskundigheid en toewijding.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact
bottom of page