top of page

Wij helpen u graag. Vrijblijvend advies nodig? +31 174 641 490

KONE MiniSpace

VeboLift: jouw partner voor KONE MiniSpace liftonderhoud en renovatie

Bij VeboLift zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardig onderhoud en renovatie voor KONE MiniSpace liften. Met onze diepgaande expertise in dit type liftsystemen zorgen we ervoor dat jouw installaties optimaal blijven functioneren en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Onze diensten: maatwerk onderhoud en renovatie

Professioneel onderhoud:

Onze deskundige monteurs staan garant voor professioneel onderhoud, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en originele onderdelen om de betrouwbaarheid van jouw KONE MiniSpace liften te waarborgen.

Maatwerk renovatie: 

Of het nu gaat om het moderniseren van de liftcabine of het verbeteren van de systeemprestaties, bij VeboLift bieden we op maat gemaakte renovatieoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen.

Veiligheid voorop:

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. We zorgen ervoor dat jouw KONE MiniSpace liften voldoen aan alle geldende veiligheidsvoorschriften, waardoor zowel gebruikers als onderhoudspersoneel altijd beschermd zijn.

Efficiëntie en betrouwbaarheid:

Bij VeboLift streven we naar maximale efficiëntie en betrouwbaarheid van jouw liften. Dankzij onze doordachte werkprocessen en proactieve onderhoudsplannen kun je altijd rekenen op een soepele werking van jouw KONE MiniSpace liften.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Plan vandaag nog jouw servicebezoek:

Of je nu periodiek onderhoud nodig hebt om de prestaties van jouw KONE MiniSpace lift te behouden of een uitgebreide renovatie overweegt, VeboLift staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw liftinstallatie kunnen verbeteren en ondersteunen. Ons team staat klaar om een op maat gemaakt serviceplan te ontwikkelen dat volledig aansluit bij jouw behoeften.

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page