top of page

Liftstoring Kone

Bij VeboLift begrijpen we hoe cruciaal een goed werkende lift is voor de toegankelijkheid en functionaliteit van uw gebouw, of het nu gaat om een seniorenflat, appartementencomplex of een ander type pand. Mocht u geconfronteerd worden met een storing aan uw KONE lift, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Ons team van deskundige monteurs, gewapend met uitgebreide kennis en ervaring, staat klaar om bij elke KONE lift storingen efficiënt en effectief te verhelpen. Bij VeboLift garanderen we een snelle service en streven ernaar zo snel als mogelijk op locatie te zijn om de storing aan te pakken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Kone liften reparatie door VeboLift

Kone, bekend als een innovatieve fabrikant van liften, biedt systemen die bekendstaan om hun veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Van hoogtechnologische liften voor hoogbouw tot meer basale liften voor kleinere gebouwen, Kone liften voldoen aan uiteenlopende behoeften. Storingen kunnen echter voorkomen door diverse oorzaken, zoals onjuist gebruik, slijtage, elektrische storingen, vandalisme of fysieke schade. De experts van VeboLift zijn goed opgeleid en voldoen aan de meest strikte certificeringseisen om bij elke KONE lift storingen vakkundig te kunnen herstellen.

24-Uurs service van VeboLift

Een defecte KONE lift of een onverwachte storing kan grote overlast veroorzaken en staat VeboLift dag en nacht voor u klaar. Onze jarenlange expertise in de liftindustrie onderstreept het belang van veiligheid, service en duurzaamheid voor het optimaal functioneren van liften. We zetten alles op alles om uw lift bij een storing snel en veilig te repareren, gebruikmakend van alleen de beste materialen, geavanceerde technologieën en modern gereedschap. Voor een offerte of snelle interventie kunt u uw gegevens achterlaten; we nemen dan spoedig contact met u op.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Merkonafhankelijke service

Bij VeboLift hanteren we een merkonafhankelijke aanpak. Dit betekent dat we producten leveren die door elke liftonderhoudsfirma kunnen worden aangeschaft en onderhouden. Zo bent u niet gebonden aan specifieke leveranciers en profiteert u van lagere kosten voor vervanging en onderhoud.

VeboLift zet uw tevredenheid en de veiligheid van de liftgebruikers op de eerste plaats. Neem contact met ons op voor betrouwbare en deskundige service voor uw Kone lift.

Interesse in een second opinion?

Als u al een onderhoudscontract heeft bij een andere aanbieder, maar twijfelt over de kwaliteit van de service of de voorwaarden, biedt VeboLift een vrijblijvende second opinion. Hierdoor kunt u met vertrouwen beoordelen of u momenteel de beste ondersteuning krijgt.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact
bottom of page