top of page

Wij helpen u graag. Vrijblijvend advies nodig? +31 174 641 490

KONE MonoSpace

VeboLift: jouw partner voor KONE MonoSpace liftrenovatie en onderhoud

Bij VeboLift zijn we gespecialiseerd in hoogwaardig onderhoud en renovatie van KONE MonoSpace liften. Met onze diepgaande kennis van deze specifieke liftsystemen zorgen we ervoor dat jouw installaties optimaal presteren en een lange levensduur hebben.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Onze diensten: op maat gemaakt onderhoud en renovatie

Professioneel onderhoud:

Onze ervaren technici verzekeren dat uw lift steeds in de beste staat functioneert, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en authentieke Orona onderdelen.

Maatwerk renovatie: 

Of het nu gaat om een esthetische upgrade van uw liftcabine of een verbetering van de technische prestaties, VeboLift levert persoonlijke renovatieoplossingen die aan al uw wensen voldoen.

Veiligheid voorop:

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. We zorgen ervoor dat jouw KONE MonoSpace liften voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen, zodat zowel gebruikers als onderhoudspersoneel altijd veilig zijn.

Efficiëntie en betrouwbaarheid:

Bij VeboLift begrijpen we het belang van een probleemloze werking van jouw liften. Dankzij onze efficiënte werkprocessen en proactieve onderhoudsplannen kun je altijd rekenen op betrouwbare liftwerking.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Plan vandaag nog uw serviceafspraak

Of het nu gaat om periodiek onderhoud om de prestaties van jouw KONE MonoSpace lift te behouden of een uitgebreide renovatie om te voldoen aan nieuwe normen, VeboLift staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw liftinstallatie kunnen verbeteren en ondersteunen. Ons team staat klaar om een serviceplan op maat te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page