top of page

Wij helpen u graag. Vrijblijvend advies nodig? +31 174 641 490

Plan uw servicebezoek vandaag

Of het nu gaat om routinematig onderhoud om de efficiëntie van uw Otis Gen2 lift te behouden of een uitgebreide renovatie om te moderniseren en te voldoen aan nieuwe standaarden, VeboLift is uw ideale partner.

Contacteer ons vandaag nog om te bespreken hoe we uw liftinstallatie kunnen verbeteren en ondersteunen. Ons team staat klaar om een serviceplan op maat te ontwikkelen dat aan uw unieke behoeften voldoet.

Otis Gen2 

VeboLift: uw expert in Otis Gen2 lift renovatie en onderhoud

Bij VeboLift, waar onze expertise in Otis Gen2 liften zorgt voor de hoogste kwaliteit in onderhoud en renovatie. Met een diepgaand begrip van de unieke vereisten van Otis liften, biedt VeboLift gespecialiseerde diensten die de levensduur van uw installaties verlengen en optimale prestaties garanderen.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Onze diensten: onderhoud en modernisering op maat

Deskundig onderhoud:

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw installatie altijd in optimale staat verkeert, met behulp van de laatste innovaties en originele componenten.

Gepersonaliseerde renovatie

Of u nu uw liftcabine wilt moderniseren of de systeemprestaties wilt verbeteren, VeboLift biedt op maat gemaakte renovatieoplossingen die aan uw wensen voldoen.

Veiligheid voorop

Veiligheid is onze prioriteit. We zorgen ervoor dat uw Otis Gen2 liften voldoen aan alle veiligheidsnormen, zodat gebruikers en onderhoudspersoneel beschermd zijn.

Efficiëntie en betrouwbaarheid

Bij VeboLift begrijpen we het belang van minimale onderbreking. Onze efficiënte werkprocessen en proactieve onderhoudsplannen zorgen voor betrouwbare liftoperaties.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page