top of page

Wij helpen u graag. Vrijblijvend advies nodig? +31 174 641 490

Otis Gen360

VeboLift: Dé specialist in renovatie en onderhoud van Otis Gen360 liften.

VeboLift blinkt uit in het leveren van topkwaliteit onderhoud en renovatie voor Otis Gen360 liften, dankzij onze uitgebreide kennis van Otis' specifieke behoeften. Onze toegewijde diensten zorgen voor een langere levensduur en optimale functionaliteit van uw liften.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Onze diensten: onderhoud en modernisering op maat

Deskundig onderhoud:

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw installatie altijd in optimale staat verkeert, met behulp van de laatste innovaties en originele componenten.

Gepersonaliseerde renovatie

Of u nu uw liftcabine wilt moderniseren of de systeemprestaties wilt verbeteren, VeboLift biedt op maat gemaakte renovatieoplossingen die aan uw wensen voldoen.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop bij ons. Wij garanderen dat uw Otis Gen360 liften aan alle veiligheidseisen voldoen, ter bescherming van zowel gebruikers als onderhoudsteams.

Efficiëntie en betrouwbaarheid

Bij VeboLift begrijpen we het belang van minimale onderbreking. Onze efficiënte werkprocessen en proactieve onderhoudsplannen zorgen voor betrouwbare liftoperaties.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Plan uw servicebezoek vandaag

Of u nu routinematig onderhoud nodig heeft om de efficiëntie van uw Otis Gen360 lift te waarborgen, of een grondige renovatie om te moderniseren en aan de nieuwste normen te voldoen, VeboLift is de partner die u zoekt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw liftinstallatie kunnen optimaliseren en ondersteunen. Ons team is klaar om een op maat gemaakt serviceplan te creëren dat perfect aansluit bij uw specifieke eisen.

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page