top of page

Wij helpen u graag. Vrijblijvend advies nodig? +31 174 641 490

Schindler 7000

VeboLift: uw betrouwbare partner voor Schindler 7000 liftrenovatie en onderhoud

Bij VeboLift streven we naar uitmuntendheid in het onderhouden en renoveren van Schindler 7000 liften. Met onze expertise in dit geavanceerde liftsysteem kunnen we uw installaties optimaal laten presteren en voldoen aan de hoogste standaarden.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Onze diensten: op maat gemaakt onderhoud en renovatie

Professioneel onderhoud:

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw Schindler 7000 lift altijd in topconditie verkeert, met behulp van geavanceerde technologieën en originele onderdelen.

Maatwerk renovatie:

Of het nu gaat om het moderniseren van de liftcabine of het verbeteren van de systeemprestaties, VeboLift biedt op maat gemaakte renovatieoplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen.

Veiligheid voorop:

Bij VeboLift staat veiligheid altijd voorop. We zorgen ervoor dat uw Schindler 7000 lift voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften, om de veiligheid van zowel gebruikers als onderhoudspersoneel te waarborgen.

Efficiëntie en betrouwbaarheid:

Wij begrijpen het belang van een soepele werking van uw liften. Dankzij onze doordachte werkprocessen en proactieve onderhoudsplannen kunt u altijd rekenen op betrouwbare liftoperaties.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Plan vandaag nog uw servicebezoek:

Of het nu gaat om regulier onderhoud om de efficiëntie te behouden of een uitgebreide renovatie om te moderniseren, VeboLift staat voor u klaar. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw liftinstallatie kunnen verbeteren en ondersteunen. Ons team staat voor u klaar om een op maat gemaakt serviceplan te ontwikkelen dat aan uw unieke behoeften voldoet.

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page