top of page

Wij helpen u graag. Vrijblijvend advies nodig? +31 174 641 490

Schindler Eurolift

VeboLift: uw vertrouwde partner voor Schindler Eurolift liftonderhoud en renovatie

Bij VeboLift streven we naar topkwaliteit in het onderhouden en renoveren van Schindler Eurolift liften. Met onze uitgebreide ervaring in dit type liften, kunnen we uw installaties in optimale staat houden en voldoen aan de hoogste normen van prestatie en veiligheid.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Onze diensten: maatwerk onderhoud en renovatie

Professioneel onderhoud:

Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw Schindler Eurolift altijd soepel en betrouwbaar blijft functioneren, met behulp van geavanceerde technologieën en originele onderdelen.

Maatwerk renovatie:

Of het nu gaat om het moderniseren van de liftcabine of het verbeteren van de systeemprestaties, VeboLift biedt op maat gemaakte renovatieoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

Veiligheid voorop:

Bij VeboLift staat veiligheid altijd voorop. We zorgen ervoor dat uw Schindler Eurolift voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften, om de veiligheid van zowel gebruikers als onderhoudspersoneel te waarborgen.

Efficiëntie en betrouwbaarheid:

Wij begrijpen het belang van een betrouwbare liftwerking. Dankzij onze efficiënte werkprocessen en proactieve onderhoudsplannen kunt u altijd rekenen op optimale prestaties van uw Schindler.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Plan vandaag nog uw servicebezoek:

Of het nu gaat om regelmatig onderhoud om de prestaties te behouden of een uitgebreide renovatie om te moderniseren, VeboLift staat voor u klaar. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw liftinstallatie kunnen verbeteren en ondersteunen. Ons team staat klaar om een serviceplan op maat te ontwikkelen dat volledig aan uw behoeften voldoet.

Met preventief onderhoud staan we voor een optimale werking van liften en zijn wij in staat de levensduur te verlengen van onderdelen.

Liftonderhoud

Een pictogram van een persoon bij de lift

Met kennis van elk merk en type lift, groot of klein, kunnen we alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw liftinstallatie(s).

Liftreparatie

Een pictogram van een persoon bij de lift

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bottom of page