top of page

Liftstoring Thyssenkrupp lift (TKE)

Thyssenkrupp (TKE)

Bij VeboLift begrijpen we hoe cruciaal een goed werkende lift is voor de toegankelijkheid en functionaliteit van uw gebouw, of het nu gaat om een seniorenflat, appartementencomplex of een ander type pand. Mocht u geconfronteerd worden met een storing aan uw Thyssenkrupp lift (TKE), aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Ons team van deskundige monteurs, gewapend met uitgebreide kennis en ervaring, staat klaar om bij elke Thyssenkrupp lift (TKE) storingen efficiënt en effectief te verhelpen. Bij VeboLift garanderen we een snelle service en streven ernaar zo snel als mogelijk op locatie te zijn om de storing aan te pakken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sluit u aan bij de 800+ liftbeheerders die reeds profiteren van onze uitgebreide expertise en service.

Altijd bereikbaar

Een storing in uw Thyssenkrupp (TKE) lift kan voor veel ongemak zorgen. Daarom is VeboLift altijd bereikbaar om u van dienst te zijn. Onze uitgebreide ervaring in de liftbranche onderstreept het belang van een veilige, betrouwbare service en duurzaamheid voor de functionaliteit van uw lift. Ons doel is om de lift zo snel mogelijk weer veilig en operationeel te maken bij een storing, met gebruik van alleen de beste materialen en technologieën.

24 uur per dag bereikbaar

Een defecte Schindler lift of een onverwachte storing kan grote overlast veroorzaken en staat VeboLift dag en nacht voor u klaar. Onze jarenlange expertise in de liftindustrie onderstreept het belang van veiligheid, service en duurzaamheid voor het optimaal functioneren van liften. We zetten alles op alles om uw lift bij een storing snel en veilig te repareren, gebruikmakend van alleen de beste materialen, geavanceerde technologieën en modern gereedschap. Voor een offerte of snelle interventie kunt u uw gegevens achterlaten; we nemen dan spoedig contact met u op.

OTIS GEN2 machinekamerloze tractieliften

Thyssenkrupp besturing ombouw naar Arkel Evatec

(schuif naar rechts)

Merkonafhankelijke aanpak

Bij VeboLift hanteren we een merkonafhankelijke aanpak, waardoor onze producten en diensten voor elke lift, ongeacht het merk, toegankelijk zijn. Dit maakt u minder afhankelijk van specifieke leveranciers en zorgt ervoor dat u profiteert van meer flexibiliteit en lagere kosten voor vervanging en onderhoud.

Uw tevredenheid en de veiligheid van de liftgebruikers zijn onze hoogste prioriteit bij VeboLift. Neem contact met ons op voor deskundige en efficiënte service voor uw Thyssenkrupp (TKE) lift.

Behoefte aan een second opinion?

Als u momenteel een onderhoudscontract heeft bij een andere dienstverlener maar twijfels heeft over de kwaliteit van de geboden service, biedt VeboLift een vrijblijvende second opinion. Dit geeft u de zekerheid dat u beschikt over de best mogelijke ondersteuning.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact
bottom of page