top of page

Vebo Liftsupport in de lift

Een oude auto van Vebo Liftsupport en een nieuwe auto van VeboLift

Beste klant,


Onze naam Vebo Liftsupport dragen wij met trots al vanaf de oprichting van ons bedrijf, bijna 25 jaar geleden. Deze naam was destijds zorgvuldig gekozen, aangezien wij voornamelijk support leverden aan de grotere liftbedrijven op de markt. Onze kwaliteit van werken bleef echter niet onopgemerkt en daardoor werden wij met toenemende mate rechtstreeks gevraagd om liften te repareren en te onderhouden.


In de jaren daarna is Vebo Liftsupport verder doorgegroeid tot een volwaardig liftbedrijf.  Door de inzet van ons fantastische team onderhouden wij inmiddels een ruime onderhoudsportefeuille waar we klanten helpen met volledig dienstenpakketten. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een modernisering, u kunt altijd bij ons terecht!


Terugkijkend op de fraaie ontwikkeling van ons bedrijf hebben we besloten een aantal zaken te upgraden en moderniseren. Met trots kunnen we u berichten dat we vanaf 1 maart 2024 een kleine aanpassing hebben gemaakt in onze naam. Vebo Liftsupport heet daarmee voortaan VeboLift en wij hebben ons logo en onze website hier direct op aangepast.

 

Wat verandert er voor u?

Feitelijk verandert er niets voor u en u kunt als vanouds gebruik maken van onze diensten. Naast de aanpassingen van onze naam, e-mailadressen en website zult u ook zichtbare veranderingen gaan zien van ons wagenpark (o.a. elektrificatie) en de bedrijfskleding van onze medewerkers.


Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over onze bedrijfsupgrade naar een hogere verdieping.


Lift u met ons mee?

 

Met vriendelijke groet,

 

Team VeboLift

Your Vertical Partner

1 comentário


Nico Pieneman
Nico Pieneman
21 de mar.

Ziet er top uit dames en heren.

Curtir
bottom of page