top of page

Word Liftmonteur bij VeboLift


Een lachende liftmonteur boven op de de lift

Een veelzijdige carrière als liftmonteur

Bij VeboLift begrijpen we het cruciale belang van liftonderhoud en -reparatie voor de veiligheid en efficiëntie van gebouwen. Als liftmonteur speel je een sleutelrol in dit proces, met werkzaamheden variërend van de montage en het onderhoud van verschillende soorten liften zoals elektrische, hydraulische, goederen- en passagiersliften. Ons werk omvat een breed scala aan liftinstallaties en fabricaten, waardoor elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt.


De veelzijdigheid van het werk

Het werk van een liftmonteur bij VeboLift is divers en uitdagend. Je komt op verschillende locaties, waardoor geen werkdag hetzelfde is. Storingen oplossen, regelmatig onderhoud uitvoeren en nieuwe installaties monteren behoren tot je dagelijkse taken. Vooral storingsdiensten draaien vraagt om een onderzoekende houding en een goede kennis van elektrotechniek, omdat veel problemen hiermee samenhangen.


Vaardigheden van een liftmonteur

Een succesvolle liftmonteur bij VeboLift is niet alleen onderzoekend ingesteld, maar beschikt ook over twee 'rechterhanden'. Vaardigheid met gereedschap en apparatuur is essentieel, net als de bekendheid als iemand die effectief kan klussen. Onze liftmonteurs zijn realistisch, houden van fysiek werk, zijn niet bang om vuil te worden, en hebben plezier in het werken met machines en het oplossen van technische problemen.


Waar werk je als liftmonteur?

Bij VeboLift kom je in dienst bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van liften. Jouw werkveld zal door heel midden -en west-Nederland zijn.


Hoe word je liftmonteur?

Om liftmonteur te worden, is een opleiding in elektrotechniek of een andere technische richting op middelbaar niveau een vereiste. VeboLift biedt ook mogelijkheden voor een combinatie van werken en leren, gezien het huidige tekort aan gespecialiseerde monteurs.


Is een carrière als liftmonteur iets voor jou?

Als je jezelf herkent in de volgende eigenschappen, dan is de rol van liftmonteur bij VeboLift wellicht perfect voor jou:

  • Realistisch: Je houdt van fysiek werk en schrikt niet terug voor een uitdaging.

  • Intellectueel: Je hebt een passie voor techniek en probleemoplossing.

  • Conventioneel: Je werkt geordend, netjes en betrouwbaar.


Bij VeboLift waarderen we de diversiteit en expertise die elke liftmonteur meebrengt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je deel kunt uitmaken van ons team en een verschil kunt maken in de wereld van lifttechnologieën.

Comments


bottom of page