top of page

Samenwerking Martin Veenstra en Leon de Haan bij VeboLift is een feit


Martin Veenstra en Leon de Haan tekenen hun contract

Donderdag 15 februari jl. is de samenwerking met Martin Veenstra en Leon de Haan contractueel ondertekent. Leon is vervolgens per 1 maart jl. aan een mooi nieuw avontuur gestart, zo zegt hij het zelf,  samen met Martin en zijn team. Beide mannen hebben vrijwel heel hun carrière in de liftenbranche gewerkt en kennen elkaar al vanaf 1994 waar ze beiden werkzaam waren bij Schindler Liften.


Voorafgaand aan deze ondertekening zijn Martin en Leon elkaar recent weer tegengekomen. Na eerst wat anekdotes met elkaar te hebben gedeeld werd al snel duidelijk dat er een fantastische mogelijkheid bestond om elkaar te versterken en te gaan samenwerken. Martin speelde al langer met de gedachte wat hij kon moderniseren en ontwikkelen aan zijn bedrijf Vebo Liftsupport en Leon was zich aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging binnen de liftenbranche.


Na de nodige gesprekken en ideeën te hebben uitgewisseld is een toekomstvisie uitgewerkt. Bij elkaar hebben deze mannen al meer dan 73 jaar ervaring in de liftenbranche. Martin veel ervaring in de uitvoering, lifttechniek en normeringen en Leon heeft dat meer op gebied van organisatiestructuur, processen en systemen. Door samen te werken zijn er vele kansen om het mooie bedrijf verder te ontwikkelen met het voltallige team. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten is er voor de bedrijfsnaam een kleine verandering doorgevoerd. Vebo Liftsupport is veranderd in VeboLift, Your vertical partner.


De komende periode zullen er nog meer mooie veranderingen doorgevoerd worden om onze klanten nóg beter te kunnen voorzien van een advies op maat. Benieuwd naar de ontwikkelingen van VeboLift, blijf ons dan volgen op LinkedIn.

 

Wilt u in contact komen met Martin of Leon? Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 0174-641 490 of op de volgende mailadressen:

Martin Veenstra: m.veenstra@vebolift.nl

Leon de Haan: l.de.haan@vebolift.nl

Commenti


bottom of page